Friday, 16 June 2017

Gunung Api Purba

Yoo Gaes, lama gak ngeblog, sekarang saya mau posting tentang wisata gunung api purba.
Sesuai dengan namanya gunung ini banyak dihiasi oleh batu2 berartistik tinggi, yang tentunya oke banget buat foto-foto gitu. Ada 5 pos yang harus ditempuh jika ingin ke puncak gaes, kurang lebih 1 set jam sampe, tergantung stamina dan semangat tentunya.
Lumayan capek sih, tp pas sampe puncak, wuih hilang dah tuh capek, pemandangannya bagus banget. Kita juga bisa melihat embung nglanggeran gaes dari puncak gunung. Pokoknya betah deh di puncak, serasa enggan untuk turun.
Untuk tiket masuknya 15 ribu untuk 1 orang per tanggal 25 mei 2017. Kalau bawa motor tambah 2 rbu, tempatnya buka 24 jam gaes, jadi gak perlu takut tutup klo kemaleman. Di sini juga bisa bila mau ngecamp gaes. Tiket masuk tetap sama cuma tendanya bawa sendiri.
Untuk letaknya ada di jogja, gunung kidul, kec patuk, desa nglanggeran. Kloa bingung bisa buka maps di smartphone hehhe.
Cukup segitu yya gaes, sampe jumpa di post berikutnya.

Sunday, 5 March 2017

Membuat Kalimat “Selamat Datang” di HTML

Sebelumnya sudah saya bahas apa itu HTML, dan sekarang waktunya untuk mempraktikannya.
Saya akan membuat kalimat “Selamat Datang” Pada HTML. Syarat minimal untuk tag nya agar bisa beroperasi di web browser adalah seperti berikut :

Tag tersebut akan terlihat blank pada web browser karena belum ada contentnya. Nah untuk membuat kalimat “Selamat Datang” maka kita tinggal kita masukkan kalimat tersebut di antara tag <body>. untuk judulnya saya akan tuliskan “Susan’s Web” selibkan kata tersebut di antara <title>, judul tersebut akan dimunculkan pada Tab Web Browser. Tuliskan tag seperti di bawah ke dalam notepad atau editor pilihan anda dan simpan dengan extensi .html atau .htm :

jika sudah, buka dengan web browser kesayangan anda, hasilnya akan seperti berikut :
Mudah bukan ? Selamat mencoba.

Saturday, 16 April 2016

Ayam n Bebek Presto Mas Faiz

Halo teman2, ini adalah post pertama setelah lama tidak ngeblog, yah mau bagaimana lagi karena kesibukan kantor dan kuliah,
Yap Kali ini saya mau share kulinare daerah solo baru teman2.
Ceritanya pas malam minggu mau jalan2 nongkrong gitu sambil beli bakso goreng di bundaran patung jaran solo baru, ee ternyata jalannya di block sama polisi, katanya sih ada pengajian jadi di suruh nunggu.
Karena terlalu lama nunggu, ternyata perut sudah kerincongan aja nih, akhirnya kita memutuskan buat cari makan deket situ.
Setelah muter2 akhirnya nemu yang pas dengan selera, yap di ayam dan bebek presto mas faiz,
Setelah nunggu beberapa saat akhirnya datang juga bebek goreng dan ayam gorengnya ,emm rasanya gurih dan daging nya empuk, pokoknya enak deh
Bagi teman2 yang ada di sukoharjo jangan lupa mampir ke tempat ini, recomended deh ini....

O yaa kita pesan ayam dan bebek goreng, nasi 2, teh anget dan es teh harga total 33 ribu, cukup bersahabat kan buat kantong ...
Yap selamat berkuliner

Monday, 11 April 2016

Privacy Policy for Muttakins's Blog

Privacy Policy for Muttakins's Blog

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at susanmutakin725@gmail.com.
At http://http://mutakins.blogspot.co.id/ we consider the privacy of our visitors to be extremely important. This privacy policy document describes in detail the types of personal information is collected and recorded by http://http://mutakins.blogspot.co.id/ and how we use it.

Log Files
Like many other Web sites, http://http://mutakins.blogspot.co.id/ makes use of Log Files. These files merely logs visitors to the site - usually a standard procedure for hosting companies and a part of hosting servicess analytics. The information inside the Log Files includes internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date/time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. This information is used to analyze trends, administer the site, track users movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies and Web Beacons
http://http://mutakins.blogspot.co.id/ uses cookies to store information about visitors preferences, to record user-specific information on which pages the site visitor accesses or visits, and to personalize or customize our web page content based upon visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

DoubleClick DART Cookie
» Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on http://http://mutakins.blogspot.co.id/.

» Google use of the DART cookie enables it to serve ads to our sites visitors based upon their visit to http://http://mutakins.blogspot.co.id/ and other sites on the Internet.

» Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL - http://www.google.com/privacy_ads.html

Our Advertising Partners
Some of our advertising partners may use Cookies and Web Beacons on our site. Our advertising partners include .......
While each of these advertising partners has their own Privacy Policy for their site, an updated and hyperlinked resource is maintained here: Privacy Policies.

You may consult this listing to find the privacy policy for each of the advertising partners of http://http://mutakins.blogspot.co.id/.
These third-party ad servers or ad networks use technology in their respective advertisements and links that appear on http://http://mutakins.blogspot.co.id/ and which are sent directly to your browser. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies (such as cookies, JavaScript, or Web Beacons) may also be used by our sites third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertising campaigns and/or to personalize the advertising content that you see on the site.
http://http://mutakins.blogspot.co.id/ has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

Third Party Privacy Policies
You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. http://http://mutakins.blogspot.co.id/ privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites. You may find a comprehensive listing of these privacy policies and their links here: PRIVACY GENERATOR LINK.
If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers respective websites.

Childrens Information
We believe it is important to provide added protection for children online. We encourage parents and guardians to spend time online with their children to observe, participate in and/or monitor and guide their online activity.
http://http://mutakins.blogspot.co.id/ does not knowingly collect any personally identifiable information from children under the age of 13. If a parent or guardian believes that http://http://mutakins.blogspot.co.id/ has in its database the personally-identifiable information of a child under the age of 13, please contact us immediately (using the contact in the first paragraph) and we will use our best efforts to promptly remove such information from our records.

Online Privacy Policy Only
This privacy policy applies only to our online activities and is valid for visitors to our website and regarding information shared and/or collected there.
This policy does not apply to any information collected offline or via channels other than this website.

Consent
By using our website, you hereby consent to our privacy policy and agree to its terms.

Update
This Privacy Policy was last updated on: 12-April-2016
Should we update, amend or make any changes to our privacy policy, those changes will be posted here.

Monday, 19 January 2015

Ku Lepas Kau Presiden Lama

Karya : Sinta Nalita

Dulu adalah sudah
Sekarang adalah sekarang
Masa depan adalah nanti
Kini . . .
Ku lepas kau Presiden ku
Biarlah berlalu
Tapi ku ingat selalu
Ku lepas kau pemimpin lama
Yang sudah menjaga merawat dan menyayangi
Kan slalu ku ingat engkau
Piawaimu yang berwibawa
Senyum mu yang tegas
            Ku lepas kau presiden lama
            Dalam tangis aku rela
Selalunya terima kasih ku
            Beratus beribu bahkan berjuta
Do’a ku akan untukmu
Slamanya kan menyertai langkah ku

Waha presiden lama ku